Sep 19, 2011

Rails n' Fails

Eilen oltiin ajaa Kentsun kaa, oli yks parhaita ajopäiviä pitkään aikaan tai no oikeestaan koko viikonloppu (tosin yks ainoita kans, kiitos sateeet ja sairaudet). Ei nyt uusia temppuja tullu tehtyä, mut vanhoja paremmin ja uusiin paikkoihin. Samaa kakkaa eri pöntössä vois sanoa. Nyt niitä kuvia.


Darrahammastikku, ja meni muuten ländille asti pariin otteeseen. © Ken

Alempaa ylös ja ylhäällä alas. © Ken


Tähän vois sanoo et onneks oli potta. Yks useiden pannujen jälkimainingeista. Vedin mm. seuraavat combot: feeblestä ponnistin perseelleen fanin flätille, dp kaareen ja etutappi tippu ohi josta suoraan mahalteen hyllylle, hangover tootpickistä tuli tehtyä faceplant hänkästä asvaltille (kuvassa) ja assplant vanerille.

Kentsun blogista muuten lisää kuvia kyseiseltä päivältä, ja toki muutakin. Suosittelen!

Sep 18, 2011

Clips or didn't happen!

Tässä tää nyt vihdoin on. Kiitokset tällä kertaa Vilholle editoinnista ja sen koneelle siitä et teknologia kerranki pelitti. Ei tullu sitä viittä minuuttia mitä mä editoin enkä saanu renderattua kiitos teknologian vittuilun, mut eiköhän tääkin kelpaa! Klipit on keväästä kesään, ja tää olis julkastu ainaki kuukaus sitte jos ei ois ollu niitä kone-probleemia. Syksyn ajoista tulee viel editti ellei parikin, be patient.



Riku Mertala Summer 2011 from Ville Puurtinen on Vimeo.

Jos ei pahasti laiskota niin klikatkaa Vimeoon ja HD.

Sep 17, 2011

Stairway To The Stars

Tänään ajoin pitkästä aikaa kunnolla sitä lastenpyörää. Laitetaan sen kunniaks kuvia tältä illalta, jotka ei liity ajamiseen millään tapaa. Se kauan yritetty edittiki on muuten tulossa tänään (kopkop puuta), mut omistetaan sille sit oma postaus.

Paska jalusta (eiks oo hyvä ku voi syyttää välineitä), fisu ja about 30s valotusaika, niinku tossa alemmassaki. Tähdet on kivoja.

Rikuja kaksin kappalein.

Sep 12, 2011

Filmcam Does It Better

Tänään tuli kuvattua vanhoista kuvista uusia kuvia ja vanhalla kameralla uusia kuvia. Filmikamera ja filmikuvat oli se juttu tänään, ainut vaan et jännittää vähä turhanki paljo tää vaihe ku ei tiedä millasia kuvia tulee. Sen kuvakurssin takiahan nää on otettu mut ei toi filmille kuvaaminen taida siihen jäädä. Maijua ja Kentsua voisin vielä kiittää kärsivällisyydestä...


Digi-Sonylla testaamista ja asetusten hakua filmi-Nikonille.
 


Siitä se sitten lähti, Riku 2v.


En kyllä muista, mut opettelin varmaan lentämään.


Homma hanskassa pienestä pitäen.

Sep 4, 2011

Art Class Appears

Mul on meneillään koulussa valokuvauskurssi, laitetaan nyt huvin vuoks muutama kurssin takia otettu otos tänneki. At the moment makaan kipeenä sohvalla kone sylissä, ja tänään ei oo tullu muuta tehtyäkään ku muokattu näitä loputtomia kuvia...


Erikoislähikuva.



Piti kuvata sama kohde ylhäältä, samasta tasosta ja alhaalta. Tää on se jälkimmäinen noista.