Aug 30, 2011

More About Nothing

Muutamat kuvat lähipäiviltä!



Uudet kumit, uudet jarrupalat ja penkki alempana. Tykästyin tanwalleihin, muutenki taitaa olla tän mun GT-ajan hienoin setup jos multa kysytään.


Olisko vuoden tilannekuva?


Ois voinu olla Titanic.

Aug 23, 2011

Summer Sesh

Porvoo - Helsinki väliä on lähiaikoina tullu ravattua ees-taas aikalailla, autokuume nousee ja rahaa kuluu. Välil ihan muutenvaan ja viime lauantaina Simpel Summer Sessioneilla, huh.


Reilu viikon vanha kuva kyseiseltä matkalta.


 GT: n Summer Session kojulla.

Yleisöä.


Ja lisää.


Ja Rissasen cashroll, on se hullu mies.


Kuten saattaa huomata, ajokuvia ei paljoa tullut. Syyksi voisin valehdella että keskityin lähinnä kuvaamisen sijasta muuten vaan kattomaan ajoa. Voin muuten kertoo kans, et ajofiilikset on korkeella tän tapahtuman jälkeen, eniten siit vois ehkä kiittää Dugania. Eikai tässä sit muuta, helmikuuta ootellessa.

Aug 11, 2011

Wind Of Change

Kuva kertoo enemmänku tuhat sanaa. Laitetaan kolme.


 
Join koneella aamukahveja tossa jokupäivä ja kamera oli jääny pöydälle. Ajattelin eka ottaa kuvan vaan kupin osuvasta tekstistä, mut tulikin puolivahingossa ihan kelpo  kuva.


 
Virallisen epävirallisesti suunniteltiin lajiemme tulevaisuutta kaupungissamme. Puuttuu enään vaan ne kenen nimi paperissa virallisesti merkkaa jotain.



 
GT La Chiva, ekaa kertaa jarrun kaa. Ei oo muutenkaan mun pyörissä näkyny jarrua noin kolmeen vuoteen, tää on kyl jees vaihteluu.

Aug 6, 2011

Money To Burn

Rahaa vaan palaa. Ruokaan ja bensaan sillai säännöllisesti. Uusiin leluihin taas vähemmän säännöllisesti, ne summat vaan on usein isompia...


Piknik. Sinne piti ostaa ruokaa ja mennä piikillä, joka taas syö bensaa.


 Halusin kuvan uudesta lelusta (salamasta), mut hienompi kuvahan siit tuli koko "kaluston" kanssa. Kuvattu Nikon D60 :llä, meijän vanhalla kameralla. Hauskaa vaihteluu muutenki toi Nikon välil. Seuraavat rahanmenot näihin liittyen varmaanki sit orjasalamakamat.


 Sit sain tän toisen lelun vihdoin aikaseks kanssa. Löysin 70% alen ja olin ilonen. Huomatkaa vaivalla itse tehty stencil, JKR niinku Jakari!


Kruisailukuva tältä yöltä. Voisin valehdella et nyt muutamissa päivissä tullu muutamii kymmenii kilometrei rullattua. On muuten hyödynnetty uutta flässiä tässä kuvassa, niinkun tossa ylemmässäkin.

Aug 3, 2011

Low Ridin' Freestyle

Mun pitäis olla nukkumas, mut kuvat oli jännempii. Kuvasaldoo ja turhaa selitystä vajaa viikon varrelta.


No oliko tylsää, en ollukkaa ennen rakentanu kuutta kerrosta. Ja täähän kaatu ku laitoin kameran pöydälle, no vituttiko. 


 Pikkuveli videokuvas mua, mut päädyin myös valokuvaamaa sitä.


No eihän noin uniikkia spottia voinu vastustaa. Saatto pikkase vituttaa ettei ollu pegit kiinni pyörässä...


 Fiilistelykuva tän yön lonkkakruisauksilta. Koko kesän oon ollu ostamassa, ja jos tietää mun laiskuuden tason niin voi arvata et tääkään ei oo mun. Päätin kuitenki ottaa itteeni viimeistään huomenna niskasta kiinni ja tuhlata rahaa.